Monday, January 20, 2014

HERE WE GO AGAIN


Den här bilden knäppte jag efter springtur nummer 3 som var förra måndagen. Efter den sprang vi även på torsdagen trots att det var kallt som fan där ute, men nog kändes det så bra efteråt. Idag så var vi alla lite dåliga och det blev ingen springtur. Illa illa. Men ibland blir det bara så. I mitt fall så jobbade jag så länge att det skulle ha blivit så stressigt och jag ville hellre äta i lugn och ro. Jag får ta och springa en runda ensam imorgon efter jobbet.

Men jag är med 100 % i det här fortfarande, trots att det nu råka gå såhär idag och att ingen gick. Nu drömmer jag om gymkort och smoothiemaker och nya kläder.

This picture I took after run number 3 that was last Monday. After that we also did run on Thursday even though it was cold out there, but it did feel great afterwards. Today we all were a bit bad and there was no run. Bad. But it happens sometimes. In my case I worked today and it would have gotten a bit stressful and I wanted to eat in peace and take it easy. I am just gonna have to go on a run alone tomorrow after work. 

But I am still 100 % in this still, even though today was like this and no one went. Now I dream of a gymcard and smoothiemaker and new clothes. 


Förra lördagen var det dags för planerade sushi-kvällen som vi bestämt att ha. Nå, vi som inte riktigt tycker om sushi köpte annan mat och gjorde det, så det blev inte bara sushi ändå, fast vi kallade det för sushi-kväll.

I butiken så var det bara jag och R som skulle bestämma maten för alla köttätare så jag gav honom ganska så långt fria händer. Hans ögon lyste upp och leendet blev massivt. Kött ville vi ha och kött fick vi verkligen. Inrefilee med bacon runt den. Och Antti åt skinka.

Last Saturday it was time for the sushi-evening that we had planned to have. Well, we that don't really like sushi bought other stuff and made that, so it didn't end up as a sushi-evening. 

In the store there were only me and R that were gonna choose the food for the meat-eaters, so I gave him pretty much free hands. His eyes started glowing and his smile got huge. We wanted meat and we got meat. Meat wrapped in bacon. And Antti ate ham.


 Och sås till. Bacon bitar i grädde. Och potatis med mögelost. Alltså seriöst kan det bli godare?!

And the sauce.  Bacon bits in cream. And potatoes with bluecheese. I mean seriously, can it get any better?!


Det var en helt fantastisk kväll med det bästa gänget igen och vi hade helt sjukt roligt. Under kvällen pratades det om American Horror Story som jag direkt började kolla på och är helt fast i. Påriktigt. Sjukt bra och jag rekommenderar verkligen.

It was a great evening with the best gang and we had so much fun. During the evening American Horror Story was mentioned and I had to start watching it and now I am hooked. Seriously. Really good and I recommend it. På söndagen blev det film. Vi gick, med ungefär samma gäng och såg Ender's Game. Jag hade inte hört om filmen förut och hade ingen aning om vad jag egentligen skulle se. Men jag är definitivt glad att jag gick för den var sevärd. Väldigt vacker film. Otroligt vackra scener. Om ni gillar Sci-fi så rekommenderar jag att ge den en chans. Jag tyckte åtminstone väldigt bra om den.

På hemvägen fick jag en stund njuta av en helt tom metrovagn. 

Idag på morgonen vaknade jag och fick ett fint sms som berättade att jag har jobb hela resten av veckan. Det kan alltså hända att blogginlägg inte kommer varje dag. Beror lite på hur jag hinner och orkar. Men jag är nog glad över att ha jobb och det är ett så härligt ställe så jag är där gärna hela veckan.

On sunday we went to see a movie. We went, with the same gang pretty much and saw Ender's Game. I hadn't heard anything about the movie and had pretty much no idea what I was about to see. But I am glad that I gave it a chance because it was worth it. Very beautiful movie. Amazing scenes. If you like Sci-fi I recommend giving it a chance. I at least liked it a lot. 

On my way home I got to enjoy an empty subway for a second. 

This morning I woke up and got a textmessage telling me that I have work all week. It means that there might not be posts everyday. Depends on if I have time and energy. But I am really happy that I have work and it is a great place so I am happily there all week.

1 comment:

  1. Jee mun sushit päässy kuvaan X) muttajoo, oli ihan mahtava vkonloppu! Tällasia lisää ♥

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...