Saturday, January 11, 2014

Gucci says it all

Som ni vet så hade jag en liten hundkompis här hos mig i en vecka ungefär och idag så åkte den tillbaka till sitt eget hem. Det var nog lite sorgligt att se honom gå för det har varit helt roligt med lite sällskap. Trots att det här med att vakna klockan 7 för att gå ut med den inte riktigt var min grej.

Idag kom de då efter lillen och på samma gång fick jag en liten tack present. Jag hade inte alls väntat mig det här och tänkte nog lite falla av stolen speciellt när jag såg innehållet.

As you might know I have had a little dogfriend at my place for about a week and today he went home. It was a bit sad to see honom gå eftersom det var lite roligt att ha sällskap. Even though waking up at 7 to go out with him was not really my thing.

Today they came after the little one and at the same time I got a little thank you present. I didn't see this coming at all and I almost fell off the chair especially when I saw the inside.


Det första som jag plockade ut ur den lilla påsen var den här och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga eller göra. Gucci. Jag tror inte jag behöver säga något annat för bara ordet Gucci säger allting. Tycker jag i alla fall.

The first thing I picked out of the bag was this and I didn't know what to say or do. Gucci. I think I don't need to say anything else because the word Gucci says it all. At least I feel that way. Och flaskan är ju bara helt otroligt vacker! Den ser helt guld ut, men man kan se lite igenom den och det är bara så fint!

And the bottle is so beautiful! It looks completely golden, but you can see through it and it is so pretty!


Ärligt så trodde jag aldrig att jag skulle äga någonting med ordet Gucci på sig. Så det har var verkligen super roligt!

Honestly I never thought that I would ever own anything with the word Gucci on it. So this was just perfect! 


Till näst och sist tog jag ut den här och kikade in i den och visste igen inte vad jag skulle ta mig till. Inne i den fanns många fler. Helt otroligt bra för ibland behöver man en liten och ibland behöver man en stor. Och ibland båda. Eller alla.

Next and last I picked up this and looked inside and didin't know what to do again. In it were many more. Really good because sometimes you need a little one and sometimes a big one. And sometimes both. Or all of them.


Perfekt för Amsterdam ju! HA! 

Jag tackar nog verkligen massor! Jag skulle verkligen inte ha behövt allt det här. Det var ju roligt att få ha hunden och han var ju så söt. Men hej, jag tar nog definitivt emot och tackar glatt.

Perfect for Amsterdam! HA!

I am really thankful! I really didn't need all of this. It was just fun to have the dog and he was so cute. But hey, I am happy and I am very thankful.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...