Saturday, January 18, 2014

FUN TIMES

Hej på er! Jag vet att jag varit borta några små dagar, orsaken är den att jag jobbat och bara inte orkat tänka på inlägg och sånt. Så det fick bli en paus. Snart skall jag iväg för att träffa gänget igen och vi skall laga mat och hänga.

Hey you guys! I know I have been away a couple of days, reason being that I have been working a lot and just not had the energy to think about posts and such. So a break it became. Soon I am gonna go meet the gang and we are gonna make some food and hang. 


Jag hade tid och inget bättre att göra här före så jag tog och sminkade mig. Det blev riktigt bra tycker jag.

I had some time and nothing better to do here before so I put on some make up. I am pretty happy with it.Vad skall ni hitta på idag?

What are you gonna do today?

1 comment:

  1. Superfint! Du borde göra en tutorial där du visar hur du har gjort! :D Du kan ju göra med bara foton om du inte vill spela in en video :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...