Friday, January 3, 2014

DECEMBER SHOPPING

Jag lyckades på något sätt shoppa kanske lite för mycket i December eftersom jag helatiden såg en massa bra priser (Tack Bubbleroom* för detta!)och kunde inte motstå. Så plötsligt så märkte jag att jag helatiden fick springa till butiken för att gå efter paket som kommit. Inte helt varje dag, men nästan.

Och eftersom jag inte hade tid att göra alla inlägg i December så bestämde jag mig att göra ett inlägg med alla plagg istället. 

I somehow ended up shopping almost a bit too much in December since I saw some good prices all the time (Thanks Bubbleroom* for this!) and just couldn't resist. So suddenly I realized that I had to run to the store a lot to get a package. Not everyday but almost. 

And since I didn't have the time to do all the posts in December I decided to make one big post with all of the items instead. 

VILA

Först ut så har vi en t-skjorta från Vila. Jag föll för färgen helt och hållet och kunde inte låta bli helt enkelt. Jag tror att det här är ett bra plagg då när man plötsligt får något att göra och inte riktigt hunnit tänka på outfit. Den är lätt att kasta på och ser snygg ut, men inte för festlig.

First I bought a t-shirt from Vila. I fell in love with the color and just couldn't not buy it. I think that this is a good piece to have when you get something to do and don't really have the time to think about the outfit. It is easy to throw on and looks good, but not too fancy.RICH BITCH

Den här toppen har jag definitivt drömt om. Jag föll direkt när jag såg den för en tid sen redan och när jag såg den nu på nytt så kunde jag inte låta bli.

This top I have been looking at for a while now and dreamed of. I fell completely when I saw it some time ago and now I just had to have it. 

Ordet jag vill använda för den här är: Sexy. Den sitter så bra och jag kan inte vänta på att få använda!

The word I really wanna use is: Sexy. It sits so well on me and I can't wait to get to wear this!

PIECES

Underkläder kan man aldrig ha för många av och speciellt inte så sköna som dessa är!

You can never have too many underwear  and especially ones that are as comfortable as these!

 

MAKE WAY

Bästa köpet jag gjort på hela året helt klart! Nå, ni vet ju hur galen jag är i armegrönt så när jag såg denna blev jag alldeles till mig! Jag frågade många av mina vänner och alla sa att jag verkligen borde köpa den. Så jag gjorde det och jag ångrar mig inte!

Best buy of the year! Well, you know how obsessed I am with the armygreen color so when I saw this I kinda went mental! I asked a lot of my friends and they all pretty much said yes to me buying it. So I did and I do not regret it as all!


SISTERS POINT

Och det sista jag köpte var en mössa för att jag tyckte den var lite rolig. 

And last but not least I bought a beanie because I found it a bit funny.

Så som ni kan se så blev det ganska så mycket nytt i December så nu skall jag verkligen försöka hålla mina fingrar i styr från allt som heter kläder! Utom om något går sönder, så som mina byxor gjorde så jag blev ju tvungen att köpa nya. För nu skall det sparas pengar till Amsterdam. 

So as you can see there was a bit of shopping in December and a lot of new stuff so now I really have to keep my fingers away from everything that is called shopping and clothes! Except if something breaks, like my pants so I had to buy new ones. Because now I really have to save money to Amsterdam. 

*Affiliate-link

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...