Saturday, January 11, 2014

CRIVIT SPORTS

Jag har ju liksom blivit lite biten av träningflugan och det betyder ju att jag behöver skaffa lite kläder eftersom det behöver man ju. Och eftersom det är vinter och kallt och vi springer ute så behöver jag varma kläder att ha under, så att jag inte fryser. Det är fortfarande lite svårt att veta exakt vad jag egentligen skall ha på mig för att inte frysa på vägen hem. 

Men jag skall väl på något sätt hitta en bra kombo. Men här har vi alltså dagens köp som mamma var snäll och betalade åt mig eftersom jag fortfarande är fattig som bara den. 

I have kinda got bitten by the trainingbug and that means that I need clothes because that is something you need. And since it is cold and winter and we do run outside I need warm clothes to have under, so that I don't freeze. It is still hard to know exactly whar to have on so that I don't freeze on my way home. 

But I will somehow find a good combo. But here we have the stuff I got today and that my mom was nice enough to pay since I am still pretty broke.Haha, jag lyckades visst få en massa ljusrött i allting. Såklart. Jag har fastnat helt och hållet. Allt ljusrött skriker åt mig. 

Haha, I succeeded in getting pink in everything I got. Of course. I have fallen completely. All pink things scream at me.

Allt är köpt på Lidl.
Everything is bought at Lidl.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...