Tuesday, January 28, 2014

But more on that later

Om det finns någonting jag verkligen skall lyckas göra i år så är det att flytta hemifrån. Om och när jag lyckas med det så kan jag verkligen vara nöjd. För det är ändå någonting jag pratat om i hur länge som helst och verkligen drömt om även längre. Så det skall jag göra i år.

Jag gör verkligen allt jag kan just nu. Nå, nästan i alla fall. Det kan hända att jag kommer ett steg närmare ännu under denna vecka. Men mera om det senare. 

If there is something I really wanna succeed in doing this year it is to move away from home. If and when I succeed I can really be happy. Because it is something that I have talked about a long time and dreamed of for even a longer time. So that is something that I will really do this year.

I am really doing all I can right now. Well, almost at least. I might be getting one step closer during this week. But more on that later.

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...