Wednesday, December 4, 2013

When you just can't say it in a few words...

 Idag har tydligen den här bloggaren ingen pannlugg. Den har magiskt tagit och försvunnit eftersom den desperat behöver klippas för att vara en pannlugg egentligen, men är man lat så är man.

Idag för en liten stund sen var jag en sväng till stan och lyssnade på både Linn och Karin (ja, vi alla saknade Peppe en massa) som diskuterade bloggar och bloggandet på Luckan i Forum. Jag älskar allt som har med bloggandet att göra och tycker verkligen om att gå på såna här grejer och lyssna på folk prata om, ja, bloggar.

Jag kom ut därifrån med en så bra fiilis att det är svårt att förklara. Jag vill blogga mer och bli bättre och ge mera och fota mera och allt det där. Satsa lite mer än vad jag gjort tidigare. Kanske det är just därför jag började skriva just det här inlägget.

Today this blogger seems to have no bangs. They have disappeared somewhere since they need to be cut to actually be bangs, but since I am lazy it has not happened yet. 

Today a while ago I went to the city to listen to Linn and Karin (yes we all missed Peppe a lot) who were discussing blogs and blogging in Luckan. I love everything that has to do with blogging and I really like listening to people talk about it. 

I came out from there with such a good feeling. I wanna blog more and be better at it and give more and photograph more and all that. Put more in to it then I have before. Maybe that is why I am writing this post.


För det var nåndera som sa om det här med att kasta ut inlägg i mängder och inte alls planera. Ja, jag höll också på med det en tid och kastade ut 5-6 inlägg per dag. Nu har jag slutat med det, men det kommer dagar då jag kastar ut små inlägg eftersom jag bara inte har tid. Och eftersom jag skriver på två språk tar det tid att översätta (nej, jag använder definitivt inte google translate).

Och just nu så är jag lite efter i mina blogg inlägg och har en del som jag vill publicera ännu trots att det hänt för två veckor sedan. Men det är inte mycket kvar och sen när jag fått dem så blir det bättre och jag kan leva mera i nuet. Jag försöker få ut dem nu i December så jag kan börja nytt och fint i Januari sen. Nytt år. Hjälp.

Egentligen ville jag väl bara säga att Karin och Linn var jättebra och jag har superbra fiilis just nu. Tack. 

Because someone mentioned the whole thing about pooping out posts like crazy and not really thinking about it. Yes, I did that for a while and threw out 5-6 posts a day. Now I have stopped doing it, but there are days when I throw out small posts since I don't have time. And since I write in two languages it takes time to translate (no, I do not use google translate).

And since I am a bit behind on my blogposts and there are some that I still wanna do even though the things happened like 2 weeks ago. But there is not too much left and once I get them out I can start living in the now more. I am trying to get them out in December so that I can start fresh in January. New year. Help.

I guess all I really wanted to say was that Karin and Linn were really good and I feel great right now. Thank you.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...