Thursday, December 19, 2013

We all want our stuff to be organized, right?

Jag tror att ni alla vet att jag inte är den bästa på organisering. Mitt rum är alltid ett enda kaos, men jag hoppas definitivt att ändra på detta i framtiden och speciellt sen när jag får ett eget litet hem någonstans i stan.

 Dessutom så är jag en stor beundrare av en massa sånahär små roliga saker som gör organisering lite roligare. Så som fina tavlor att skriva upp saker på och små söta lådor och burkar. Det är någoting som jag alltid går omkring och blir kär i. I varje butik jag går in i. Och även varje webshop jag kommer förbi.

I think you all know that I am not the best at organizing. My room is always a real chaos, but I do hope to change this in the future and especially once I get my own apartment somewhere in the city. 

And I am a huge fan of a lot of cute things that make organizing a bit more fun. Like a boards to write stuff on and cute boxes and cans. I always go around in stores and fall in love with everything cute. And also in webshops I stumble upon.


Så som Förvara.se (forvara.se) som jag råkade förbi här nu och kunde inte låta bli att plocka ihop ett litet kollage åt er. Tänk nu den där först hjälps lådan att ha plåster och värktabletter eller sen den söta burken att ha spagetti i. Och såklart en giffeltavla att skriva viktiga möten på, eller kaffeträffar med vänner. Göra allt lite finare och roligare i hemmet. Där finns verkligen en massa gulliga grejer som jag mer än gärna skulle ta och klicka hem åt mig! Kanske jag gör det sen när jag har den där egna lägenheten. Jag kommer ha en lägenhet full av en massa söta grejer!

Like Förvara.se (forvara.se) that I stumbled upon now and I just coudn't resist doing a little collage for you guys. Think about the little first aid box to have plaster and painkillers in or the cute tin to have spaghetti in. And of course a cute board to write important meetings on or coffeemeets with friends. Make everything a bit prettier and more fun at home. There are really a lot of cute stuff that I would just love to click home! Maybe I will once I get that apartment. I am really going to have a apartment full of cute stuff!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...