Tuesday, December 17, 2013

We all need light in our homes


Mitt huvud tänker konstant på att flytta och hur roligt det skall bli att få inreda och köpa lampor och andra möbler och saker. Kanske det är lite tidigt att ens tänka på lampor egentligen eftersom jag inte har någon aning om hur min lägenhet kommer att se ut och hurdana lampor som passar in, men jag kan ju inte låta bli. Speciellt inte när jag hittar så underbara lampor.

Alltså taklamppa som man kan skriva och rita på! Hur underbara är inte de?! Jag blev liksom direkt alldeles kär för jag tycker verkligen om idéen. Dock vet jag inte om jag tycker mer om den vita eller den svarta...

Dessutom har jag märkt att jag dras definitivt till lampor som har något lite spännande i sig. Det skall liksom vara något lite extra för att jag verkligen skall falla.

Hurdana är du när det kommer till lampor? Vill du ha helt utan något extra eller vill du ha något lite spännande?

My head is constantly thinking about moving and how fun it is going to be to decorate and buy lamp and other furniture and things. Maybe it is a bit too early to even think about lamps when I don't have any idea how my apartment is gonna look and what kind of lamps are gonna fit, but I just can't keep away. Especially when I find such lovely lamps

The lamps that you can write or draw on! How cool are they?! I fell in love completely and I love the idea. I just don't know if I like the white or the black one more...

I have also realized that I am drawn to lamps that are a bit different. There needs to be that something extra for me to fall.

What kind are you when it comes to lamps? Do you want it without anything extra or do you want it to have something special?


Bilderna kommer från belysningsdesign.se. Bloggerfy inlägg.
The pictures come from belysningsdesign.se. Bloggerfy post.
skrivet 12:39

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...