Sunday, December 22, 2013

SHABBY CHIC

Jag har en känsla av att min egna lägenhet kommer att bli en blandning av nytt och modernt och gammalt och shabby chic. För jag gillar både moderna möbler men sen älskar jag också krusiduller och det lite slitna utseendet i gamla möbler. Så det kommer verkligen att bli intressant att se hur min lägenhet kommer att bli tillslut. Hur jag kommer att få allt att passa ihop. För jag vill verkligen ha en blandning av gammalt och nytt. För det blir lite mera spännande så. Och lite konstigt, precis som jag är. Levande liksom.

Eller så blir det en jätte konstig röra av en massa. Haha.

Ni förstår vad jag menar när ni kikar in hos Ofeliashus, som specialiserar sig på just shabby chic och där det finns en massa möbler och prydnader med exakt det jag pratar om. Ge mig allt här under och en massa mera så är jag lycklig. Spegeln får mitt hjärta att smälta och samma med fågelburana. Jag har en konstig kärlek för fågelburar. Jag tycker de är så fina. Jag har ingen aning vad jag skulle göra med en, men jag vill bara ha en ändå!

I have a feeling that my own apartment will be a mix of new and modern and old and shabby chic. Because I like modern furniture but I do also like the old look that old furniture have. So it is going to be very interesting to see how my apartment will look. How I am going to get everything together. Because I do want a mix of old and new. It gets a bit more interesting that way. And a bit weird, exactly like me. More living. 

Or then it just becomes a real mess. Haha. 

You'll understand what I mean if you check out Ofeliashus, that have the shabby chic thing and there are a lot of furniture and stuff with the old look. Give me everything you see here under and a lot more and I will be happy. The mirror makes my heart sing and so does the birdcages. I have a weird love for birdcages. I just think they are pretty. I have no idea what I would do with one but I still really want one!Jag tror att jag blir nästan tvungen att få hem en fågelbur så fort jag har ett eget hem och har plats åt en. För jag känner på mig att mitt liv är inte perfekt om jag inte har en sån i mitt hem. Så är det bara. Ni som vet att ni kommer att få inbjudan till min inflyttningsfest kan ju komma ihåg det här! ;)

I think I might really have to get a birdcage once I have my own place and space for it. Because I feel like my life will not be complete without it. That's just how it is. You who know that you are getting an invite to my housewarming can try to remember this! ;) 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...