Sunday, December 22, 2013

My dirty little secret is out ;)


Som ni kanske vet så är jag ju i den fasen i livet då man verkligen verkligen vill flytta hemifrån och få något eget. Eftersom jag känner att jag måste göra något för att ens känna att något händer på den fronten så har jag börjat packa. Nej, jag har inte en lägenhet ännu och det kommer troligen att dröja åtminstone några månader till jag kommer att verkligen ha en, men ja, jag packar ändå.

As you probably know I am at the stage in life where you really really want to move away from home and get something of your own. And since I feel like I have to do something to at least feel that something is happening at that front I have started packing. No, I do not have a apartment yet and it will probably be at least a couple of months until I actually am gonna have one, but yes, I am still packing. 


Här har vi bokhyllan nummer ett som jag bestämde mig att börja med. Ja, där ser ni även min parfymkollektion.

Here we have bookshelf number one that I decided to start with. Yes, there you can also see my perfumecollection.


Kan ni redan nu se vad det är för böcker som gömmer sig bakom parfymerna? :P

Can you already see what books are hiding behind the perfumes? :P


Här har vi dem. Det fanns en tid som jag var smått fast i Harlequin böcker och köpte såna helatiden! Någonstans måste man ju få sin romantikspruta när man inte har en kille som kan ge den, eller hur?! :D Men nu är de alla packade i en låda och väntar på att få ett nytt hem i det nya hemmet. Får se vart jag placerar dessa där. Nej, jag skäms inte över dessa.

Har någon av er nångång läst en Harlequin bok?

Here we have them. There was a time when I was kinda obsessed with Harlequin book and bought them all the time. You got to get your romance from somewhere when you don't have a guy to give it, right?! :D But now they are all packed in a box and waiting for a new home. We'll see where I put these guys. Nope, I am not ashamed of these. 

Have you ever read a Harlequin book?


Så var den hyllan tom. Den ser egentligen inte längre ut riktigt sådär eftersom jag ju nog satt parfymerna där, men ändå. Och ifall ni undrar varför jag fortfarande har kvar böcker i hyllan så är det böcker jag inte läst ännu. Jag packar först bort såna som jag läst så att jag ser de jag inte läst.

So now that shelf is empty. It doesn't really look like that since I did put my perfumes there, but still. And if you are wondering why I still have books there it is because I have not read them. I am packing books I have read to see what I still need to read.

2 comments:

  1. Aaahhaham jag läste så många Harlequinböcker i något skede! :D Två av mina gymnasiekompisar fick dem hemskickade typ en gång i månaden och jag lånade typ tre plastpåsar fulla på en gång. De var ganska underhållande, även om det visade sig att de blev tråkiga att läsa om man läste flera i rad.

    ReplyDelete
  2. Haha bra att jag inte är den enda som läst :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...