Monday, December 23, 2013

Looking back at: July 2013

Jag fyllde 25 år. Helt galet. Jag firade på Relaxins terass. Perfekt.

I turned 25. Crazy. I celebrated at the Relaxin terrace. Perfect. 


Jag bytte min ringsignal till Attack on Titan opening. Den är fortfarande kvar.

I changed my ringtone to the Attack on Titan opening. It is still there.

Släktfest outfit. Såklart i armegrönt.

Birthday party outfit. Of course armygreenMatbilder från festen.

Foodpictures from the party.


Fick fantastiska presenter.

Got some awesome gift.

Träffade Camilla i Itis och hade detta på mig. Armegrönt igen.

Met Camilla in Itis and had this on me. Armygreen again.

Sen var månaden plötsligt slut och jag slutade undvika bloggen.

And then the month was suddenly over and I stopped keeping away from the blog.

Det var allt jag bloggade i Juli. Jag tror att jag berättade mera om Juli i Augusti än i verkliga Juli. Sommaren är sån att då skall man inte sitta framför datorn utan njuta av det fina vädret och sommaren i stället. Det var väl det jag gjorde.

And that was all I blogged in July. I think I talked more about July in August then in July. Summer is when you should not sit in front of a computer but enjoy the nice weather and the summer instead. I think that is what I did.

(skrivet 01:02)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...