Monday, December 16, 2013

Girls love to shop right?

Egentligen så shoppar jag jättelite, utom tydligen just nu när det bara finns alldeles för mycket bra erbjudanden över allt, men annars så gör jag inte det hemskt mycket. Men jag  älskar att kolla runt i olika webshoppar och hitta underbara kläder för bra priset och sedan drömma om dem och hur bra de skulle se ut i mina klädhögar (och på mig såklart!).

Denna gång kom jag förbi Sammydress.com. Och hittade en hel del underbara kläder och skor och smycken för riktigt bra priser. En massa underbara tröjor och jackor (som den här) nu till vintern och en massa snygga klänningar i alla färger och modeller. Och när jag säger massor så menar jag verkligen massor.

Gå och ta en titt!

I don't really shop that much, except now when there are so many good discount codes everywhere, but usually I don't do it that much. But I do love checking out webshop and finding wonderful clothes for good prices and dreaming of them and how good they would look in my piles of clothes ( and on me of course!)

This time I came across Sammydress.com. And I found a bunch of wonderful clothes and shoes and jewellery for really good prices. A lot of wonderful sweaters and jackets (like this one) for winter and a lot of beautiful dresses in all the colors and models. And when I say a lot I really do mean a lot. 

Go check for yourself!

Det här inlägget är gjort i samarbete med Sammydress.
This post is done in collaboration with Sammydress.

Skrivet 18:11

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...