Tuesday, December 24, 2013

Christmas Giveaway number 4!


Dags för årets sista giveaway. Jag sparade det bästa till sist såklart! Japp, i potten ligger en fin svart Tangle Teezer som alla pratar om och älskar. Så jag bestämde mig för att ge en åt en av er fina underbara läsare!

Berätta åt mig här under i kommentarerna er favorit julklapp ni fått i år. Berätta det åt mig så är ni med och tävlar om Tangle Teezern. Lämna en e-mail adress så att jag kan lätt kontakta vinnaren. 

GOD JUL ALLIHOPA!

Time for the last giveaway of the year. I have of course saved the best for last! Yes, this time we have a black Tangle Teezer that everyone talks about and absolutely loves. So I decided to give one to one of you wonderful readers!

All you need to do is tell me what your favorite christmas gift you got this year. Tell me that and you are entered and can win a Tangle Teezer. Leave a e-mail address so that I can easily contact the winner.

MERRY CHRISTMAS EVERYONE!

(skrivet 01:01)

5 comments:

 1. Havent gotten anything really, but love my Lady Gaga Fame < 3

  ReplyDelete
 2. Min Samsung Galaxy S4 var egentligen en julklapp, men jag fick den i förtid. Av de jag öppnade idag vinner nästan stopet från The Green Dragon jag fick av Tova!
  (bilder kommer senare i bloggen :))

  ReplyDelete
 3. ummmm....
  My favorite gift :/
  Maybe Disney t-shirt i got from my sister, or such a cute monkey outfit to our little baby <3 (also got it from my sister and her bf)

  ReplyDelete
 4. Oi tarttisin just tällaisen ! (Satu)

  ReplyDelete
 5. Hmmm, jag måste vara en tråkig vuxen och säga vår nya stekpanna. :D Men vår gamla gick sönder, så vi behövde en ny! (Stella)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...