Monday, December 9, 2013

Buzzador: Dove Hair Therapy Intensive Repair Shampoo & Balsam


Jag har den senaste veckorna bytt ut mitt vanliga shampoo och balsam mot den här som Buzzador skickade åt mig att prova.

Dove Hair Therapy Intensive Repair Shampoo är en del av Dove Damage Solutions Serien. Keratin Repair Actives hjälper till att återuppbygga hårets protein på cellnivå. Njut av starkare och mer motståndskraftigt hår. *

Dove Hair Therapy Intensive Repair 1 min Intensivbalsam förseglar hårstråets ytskikt för att skydda håret mot framtida skador.*

Jag har blivit kär. Det kan jag helt klart säga nu. Jag älskar verkligen hur mjukt mitt hår blir efter varje dusch och för att inte prata om hur gott det blir och dofta. Det kräver verkligen styrka att inte helatiden gå och peta och dofta. Det är många gånger jag fått höra att jag doftar gott och alla gånger har jag inte haft parfym på mig så det är det här som folk reagerar på. Så det är inte bara jag som tycker att doften är härlig.


Mitt hår är en katastrof efter allt färgande hit och dit och behöver definitivt hjälp och jag tycker nog att jag sett förbättring, om inte annat så i mjukhet och doft och det är inte så illa det heller.

Dove är inte första märket jag tänker på när jag tänker på shampoo och jag tror faktiskt att jag aldrig förut använt Dove. Så det var roligt att nu få prova.


Det här är nog ett shampoo som jag kommer att komma ihåg och rekommendera åt vänner. Och er! Om ni har väldigt skadat hår så ta och prova detta. Det kan faktiskt inte skada.


I have changed my regular shampoo and conditioner to this one that Buzzador sent me to test out. 

Dove Hair Therapy Intensive Repair Shampoo is a part of the Dove Damage Solutions Series. Keratin Repair Actives helps reconstruct the hairs proteins at the cellular level. Enjoy stronger and more resistant hair.*

Dove Hair Therapy Intensive Repair 1 min Intensive conditioner seals the hair to protect it from damage.*

I have fallen in love. I can say that now. I really really like how soft my hair is after every shower and not to even mention how good it smells. It really takes everything I have not to touch and smell it all the time. I have many times heard that I smell good and I haven't had perfume on every time so it is this one that people react to. So I am not the only one that likes the smell. 


My hair is a mess after all the coloring back and forth so it needs help and I do feel like I see some change. If not anything else then in softness. And delicious smell so I am not complaining. 

Dove is really not the first name I think of when I think shampoo. And I think that I have never used a shampoo from them before. So it was fun to get to try them out now. 

This is totally a shampoo that I will remember and recommend to my friends. And you! If you have damaged hair try it out. Can't hurt. 


Buzzador är ett företag som har olika kampanjer dit man får anmäla sig för att prova olika produkter gratis. Man behöver inte vara bloggare för att få vara med. Om ni vill bli medlem är det bara att gå in på hemsidan. Ni får gärna nämna när ni skriver in er att det var jag (emmelemzi) som skickade dit er.

Buzzador is a company that has different campaigns that you can apply to and get to try out different products for free. One doesn't have to be a blogger to do so. If you want to join you can easily do so on the website. When you do so be sure to mention that I (emmelemzi) sent you there. It would be nice. 

*står på flaskorna
*written on the bottles

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...