Friday, December 27, 2013

A big part of December right here

Istället för att skriva om alla dagar skillt så tar vi och går igenom allt i ett inlägg. Det har varit en lite annorlunda månad för mig. Men trots det så har jag gjort en del helt roliga grejer också.

Instead of writing about everything in own posts let's go through everything in one. It has been a bit of weird month for me. But I have done a bit of fun stuff too.  

11.12 lyckades jag ta mig till Miun för att ge MouMou sin vinst. Där spenderade jag någon timme och vi snackade om allt och inget. Jag kan nog säga att hon är nog en trevlig flicka. Efter det tog jag ett glas på Apollo tillsammans med Milla och sen lyckades jag hamna på Amarillo med N. Där hade vi lite problem med några killar.

11.12 I took myself to Miun to give MouMou her price. There I spent an hour and we talked about everything and nothing. She is such a nice girl! After that I took a drink at Apollo with Milla and then somehow ended up in Amarillo with N. There we had a bit of problems with some guys. 

12.12. Jag tog mig till Busholmen på Tradetrackers lilla grej. Men det nämnde jag redan här.

12.12. I took myself to Jätkäsaari to Tradetrackers little thing. But that I mentioned here already.


Jag fick ett fint paket med två härliga Doctor Who t-skjortor.

I got a wonderful package with two awesome Doctor Who t-shirts.


13.12. Lyckades jag tillsammas med Stella och Kati åka flak i Luciatåget. Det var verkligen jätte roligt.

13.12. I, Stella and Kati celebrated Lucia by being in tha parade. It was so much fun!

Sen var jag och Stella och Leo och Ona och såg på lite raketer. Efteråt blev det lite drinkar med vänner och lite Kallio.

Then me and Stella and Leo and Ona went to watch some fireworks. After that there were some friends and some drinks and a bit of Kallio.


14.12 spenderade jag nästan helt och hållet på Happi där ungdomsgruppen hade förställning. När jag blev färdig där så skyndade jag hem för att ta emot vänner som skulle komma för att fira lite. Eftersom jag hade tom lägenhet så var det perfekt att ha Party Because Part 7 då. Vi hade sjukt roligt. Jag har nog de bästa vännerna.

14.12. I spent at Happi since the trotsallt group had their premiere of their play. When I was done there I hurried home to welcome the friends that were coming to my place to celebrate a bit. Since I had a empty house it was perfect to have Party Because Part 7. We had so much fun! I have the best friends! 


Nästa dag gjorde jag jultårtor som jag skulle göra till Party Because men ugnen ville inte riktigt fungera. Jag fick ta och fixa den och tvätta den så medan jag var i gång så gjorde jag tårtorna på samma gång.

The next day I baked a bit which I had planned on doing for Party Because but the oven didn't like me. I had to fix it and clean it so while I was doing everything I decided to just do it too.SÅ GOTT ALLTSÅ.

SO DELICIOUS.
Fick ett julkort i år. Kära Zan skickade ett åt mig. Själv lyckades jag inte göra det i år.

I got one christmascard. Dear Zan sent me one. I myself didn't send and this year.

16.12 var jag på promenad med mammas kompis och hennes hund som jag skall vakta i början av näst år. Det skall bli så roligt.

16.12 I went on a walk with my mom's friend and her dog that I am going to look after in the beginning of next year. It will be so much fun.

Fick en miljon paket från Bubbleroom. Jag skall visa åt er vad jag köpt snart i ett eget inlägg. :)

Got a million packages from Bubbleroom. I will show you everything in a post soon. :)


Lyckades söndra en spegel.

I broke a mirror.
Jag packade gamla böcker i en låda. Dessa är bara så fina!

I packed the old books in a box. These are just so pretty!

20.12. Hade Camilla och V housewarming och födelsedagsfest hos dem och dit blev jag ju tvungen att ta mig. Jag kan berätta att där fanns massor med folk och det var verkligen superroligt. Kvällen avslutades i Rödbergen med ett lite mindre gäng.

20.12 Camilla and V had a housewarming and a birthdayparty at their place and I had to go there. I can tell you that there were a lot of people and it was so much fun. The night ended in Punavuori with a couple of people 

Nom nom.

SELFIE

Köpte dessa för att prova. Mera om dem även i ett senare inlägg.

Bought these to try out. More on them in a post later.

1 comment:

  1. You had to go? :D Lol
    Im sad.. We didnt take selfie together!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...