Thursday, December 19, 2013

5.12.2013 - A christmaspresent

På torsdagen efter den fina onsdagnatten rev jag mig upp medan R blev sovandes. Jag säger det åt er. Att gå medan någon fortfarande sover måste vara det hemskaste någonsin. Men vill ju själv bara fortsätta sova.

Men jag tvingade upp mig och promenerade till stan. Det var inte planen men spårvagnen åkte rakt framför min näsa och jag kände inte för att vänta 11 minuter. Det är inte så långt att gå till en 4ans hållplats från Rödbergen ändå. Dessutom är det faktiskt roligt att gå runt i Rödbergen.

Jag träffade Mamma och hennes kompis för att gå till Kvinnornas Julmässa. Det gör vi varje år. I år gick jag runt och ville dö lite medan jag drack limu. Jag lyckades inte hitta riktigt någonting det här året utom den här som finns här under.

On Thursday after the amazing wednesdaynight I got myself up while R was still sleeping. I am telling you. To get up when someone is still sleeping is the worst ever. You just wanna continue sleeping. 

But I got myself up and walk to the city. It wasn't my plan but the tram went right past my nose and I didn't really feel like waiting 11 minutes. It isn't really that far to walk to a stop where number 4 goes from Punavuori anyways. And honestly it is fun to walk around in Punavuori. 

I met mom and her friend and went to Naisten Joulumessut. We do this every year. This year I walked around and wanted to die a bit while I was drinking a soda. I didn't really find anything this year except the one thing that you can see here.  
Sötaste halsbandet ever! Jag har många gånger gått förbi och beundrat alla smycken hon har och bara drömt om dem. Och nu har jag en! Tack mamma!

The cutest necklace ever! I have many times walked past her and just loved all the pieces she has and just dreamed of them. And now I have one! Thank you mom!


Min första julklapp och jag är helt kär i den!

My first christmaspresent and I am totally in love! 

Om ni vill se flera smycken så kan ni gå in på hemsidan och kolla! Jag dreglar över dem alla! Jag lovar att det här är inte det enda jag kommer att äga av henne! 

If you wanna see more jewellery you can go to her webpage and see! I am drooling over them all! I promise that this will not be the only one I own!

(skrivet 17:23)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...