Monday, December 9, 2013

27.11.2013 - Sugar Crush and Color Tattoo

På onsdagen den 27e bestämde jag mig för att vara lite galen och shoppa lite. Trots att jag ju borde spara pengar eftersom jag inte har hemskt mycket jobb och försöker flytta hemifrån, men ibland måste man ju lite.

Så jag gick till Anttila och kollade in sminket och nagellacken. 

On Wednesday the 27th I decided to go crazy and shop. Even thought I should save money since I don't have that much work and am trying to move away from home, but sometimes you just have to. 

So I went to Anttila and checked out the make up and nailpolishes. 


 Chameleon Crush

 Emerald Crush

 Black Crush


Först så fastnade 3 stycken IsaDoras Sugar Crush lack med mig. Jag kunde bara inte välja så jag blev tvungen att ta alla tre. För att vara ärlig så skulle jag nog ha kunna ta med mig några fler också. Så underbara är de!

First I got 3 of the Sugar Crush polishes from IsaDora. I just couldn't choose so I had to get them all. To be really honest I could have taken a few more with me. They are just so beautiful!
Sen har jag ju gått runt och funderat på att köpa Color Tattoo i hur länge som helst så NU tog jag och gjorde det. Och den är helt underbar! Håller jättebra, i alla fall med Urban Decay Primer Potion under. Haha.

Then I have been thinking about Color Tattoo for forever so NOW I decided to get it. And it is so amazing! Stays on really well, at least with Urban Decay Primer Potion under it. Haha.

 On and on Bronze


 Jag har behövt en lipliner väldigt länge så nu slog jag till på en från IsaDora. Färgen är Prime Red.

I have needed a lipliner a very long time so now I bought one from IsaDora. The color is Prime Red. 


Jag är nog väldigt nöjd med allt jag köpte.

I am really happy with everything I bought.

(skrivet 8.12. klockan 21:04)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...