Saturday, November 30, 2013

What I got on the trip to Tallinn

Som jag nämnde i förra inlägget så blev det lite shopping i Tallinn. Verkligen jättelite men ändå någonting. Det mesta blev köpt på båten. Allt godis utom TicTac är köpta på båten medan de gunga som fan.

As I mentioned in the last post there was some shopping in Tallinn. Very little but something. Most of it is bought on the ship. All the candy except TicTac are bought on the ship.


Så det jag lyckades få med mig i mat och dricka ser ni här ovanför. BisBis lådan är nästan slut och även R fick hjälpa mig med den en fin onsdag. Dessutom så blev jag lite till mig när jag fick se de stora TicTac. Jag älskar TicTac!

So what I got in food and drinks you can see up there. BisBis is almost out and even R has helped me with it one nice wednesday. I also got a bit crazy when I saw the big TicTac's. I love TicTacs! 


I Tallinn lyckades jag få syn på den här (eller egentligen var det Milla som såg den först) och det blev kärlek direkt. Och eftersom den inte kostade så mycket så tog jag och köpte den. Kommer från New Yorker.

In Tallinn I saw this one (or actually Milla saw it first) and it just was love at first sight. And since it didn't cost much I bought it. It's from New Yorker.

Förstår ni varför jag bara måste få den?! Så otroligt vacker!

Can you understand why I just had to have it?! It is just so beautiful!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...