Tuesday, November 26, 2013

The miss and miss

 Vi vet alla att jag älskar röda läppar så det är vad jag kör nästan varje gång jag orkar lägga lite tid på att göra mig färdig. Nu har jag dock hittat en annan combo som jag gillar riktigt bra.

We all know that I love red lips and it is what I go with almost everytime I have the energy to put a bit of effort in to it. Now I have found another combo that I like pretty well. Miss Beauty i färgen Coral och MSCHIC i färgen Nougat.

Miss Beauty in the color Coral and MSCHIC in the color Nougat. 


Eftersom ljusrött läppstift är så nytt för mig så känns det lite skrämmande på läpparna (säger jag som är van vid rött) så Nougat tamar ner det lite och gör det mera neutralt. Och det gillar jag. Jag skall försöka få en bild på hur det ser ut på läpparna så fort jag har ens lite bättre ljus.

And since pink lipstick is so new to me it feels a bit scary on the lips (for me who is used to red) so Nougat kinda tones it down a bit and makes it more nude. And I like it. I am gonna try to get a picture for you when I get a bit better lighting. 


Miss Beauty hittas på Makeupshop.fi och MSCHIC hittas på MSCHIC
Miss Beauty you can find at Makeupshop.fi and MSCHIC you can find at MSCHIC.

skrivet 15:18

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...