Sunday, November 3, 2013

Party never died


Skirt: Only Shirt: Seppälä Necklace: Glitter Belt: Glitter

R fyllde 22 år och det skulle såklart firas med brak så vi hamnade på Base (om ni gillar öl så lönar det sig att gå dit. De fyller verkligen stopen till kanten!) med ett stort gäng av vänner. Jag bestämde mig att klä mig lite finare än vanligt eftersom det är roligt ibland så jag tog min favoritkjol på mig. Den fick komplimanger så det gjorde mig glad.

Jag kan inte säga mycket om kvällen annat än att jag hade helt superroligt och kom hem först klockan 6 på morgonen. Att promenera längs Helsingfors gator mitt i natten/morgonen med musik i öronen är nog något av det bästa som finns. 

R turned 22 and of course it had to be celebrated with a bang so we ended up in Base (if you like beer I recommend going. They really fill the glasses to the rim!) with a gang of friends. I decided to put on a bit of a nicer outfit then what I normally use because it is fun sometimes. So I put my favorite skirt on. It got a lot of compliments which made me happy.

I can't say much about the evening other than that I had a blast and came home at 6 am. To walk on the streets of Helsinki in the middle of the night/morning with music in your ears is one of the best things ever.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...