Saturday, November 9, 2013

MY BABY IS ALL PRETTY NOW

Ni alla vet att jag fick ett paket igår. Det ni inte vet är att jag fick två till. Detta märkte jag dock då när jag var på väg ut genom dörren för att gå på jobb. Så jag kunde inte öppna dem just då. Det var riktigt hemskt att vara på jobb och bara vänta på att få komma hem och öppna dem!

Saijis hade en liten giveaway på bloggen där man kunde vinna ett valfritt telefonskal från puhelimenkuoret.fi och jag bestämde mig för att gå med, bara för att det är kul. Och för några dagar sen fick jag mail om att jag vunnit. Jag har varit med i giveaways miljoner gånger och aldrig vunnit någonting, så ni kanske förstår hur glad jag blev! Och eftersom jag har en ny telefon så behöver jag ju också skal åt den.

You all know that I got one package yesterday. What you don't know is that I got two more. This I realized just when I was about to go through the door to go to work. So I couldn't open them right away. It was not fun to be at work just waiting to get home to open them! 

Saijis had a little giveaway on her blog where you could get a case for your phone from puhelimenkuoret.fi and I decided to try my luck. And A couple of days ago I got an e-mail telling me that I had won. I have been entering giveaways a million times and never won anything, so you can guess how happy I got! And since I have a new phone I do need new cases for it.


Skalet jag valde blev ett väldigt blingbling. Men jag tänkte att varför inte! Det är väldigt annorlunda än alla skal jag sett och det tyckte jag var roligt.

The case I chose is really blingbling. But I thought why not go for it! It is very different than all the other cases I have seen and that I thought was fun.Jag kunde ju såklart inte låta bli att byta direkt från mitt ljusröda till den här och jag måste nog säga att det ser inte alls så dumt ut. Nu är min bebis nog så fin så fin!

Så jag tackar Saijis och puhelimenkuoret för det här! Made my day!

And of course I couldn't resist changing from my pink one to this one and I have to say that doesn't look bad at all. Now my baby is so pretty! 

So I thank Saijis and puhelimenkuoret for this! Made my day!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...