Friday, November 1, 2013

Million Dollar Lips - H&M (Lip pen)


Jag kunde ju inte hålla mig ifrån att redan igår hemma i min ensamhet prova läppennan från H&M. Och eftersom jag är bloggare så måste jag ju på samma gång ta lite bilder. Bilderna där jag har på läpparna är faktiskt tagna idag eftersom det blev finare med naturligt ljus. Och jag vill påminna er om att jag inte är en expert när det kommer till att fota sånahär bilder så vänta er inga fantastiska bilder. Jag övar och blir bättre.

I couldn't keep myself from already trying the lip pen from H&M yesterday. And since I am a blogger I had to take a few pictures at the same time. The pictures where I have it on the lips are from today since it looked better with natural light. And I wanna remind you that I am not expert when it comes to these kinds of pictures so don't expect any amazing pictures. I will get better.


Det jag redan nu kan säga om den här läppennan är att jag gillar konsistensen. Den är mjuk och känns bra på läpparna. Den ger dessutom riktigt bra med färg och jag tror att det är lätt att fylla på under dagen även utan spegel.

The thing I can already say about this lip pen is that I like the consistency. It is soft and feels really nice on the lips. It gives nice amount of color and I think it will be pretty easy to fill during the day even without a mirror.


Jag har en stor kärlek för röda läpprodukter och den här kommer helt säkert att användas flitigt nu i höst/vinter.

I have a huge love for red lipproducts and this one will probably get used a lot this fall/winter.

1 comment:

  1. Den verkar faktiskt bra den där! Kanske skulle vara värd att prova, fanns det flera nyanser? :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...