Friday, November 8, 2013

I love packages!


Det finns nog få saker som är bättre än att få paket. Att få börja dagen genom att gå till närmaste R-kiosk för att hämta det var ju helt perfekt. Jag tänkte att jag skulle behöva gå hela vägen till posten! Men nej! Det här var mycket bättre faktiskt!

Så nu skall det provas på nya produkter, tack vare Buzzador! Men vi pratar om dem senare när jag kan faktiskt säga något lite mera än efter bara en gång.

Snart skall jag faktiskt ta mig på jobb igen. Idag skall jag jobba hela 4 timmar på eftis och det skall bli jätte roligt. Det är nog skönt att det inte regnar längre som det gjorde på morgonen. Jag blev redan orolig att jag skulle måsta gå ut i regnet. Men nej, jag hade tur!

There are few things that are better than getting packages. To get to start the day by going to the nearest R-kioski to get one is just perfect. I thought I would have to go all the way to the postoffice! But no! This was so much better! 

So now I get to try out some new products, thanks to Buzzador! But let's talk about them a bit later when I actually have something more to say then after just one try. 

Soon I am gonna take myself to work again. Today I get to work 4 hours at a afterschoolclub and it will be so much fun. It is nice that it is not raining anymore as it was earlier today. I got a bit worried that I would have to go out in the rain. But no I was lucky!No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...