Tuesday, November 5, 2013

I HAVE SHOES!

Jag och mamma skulle bara gå se Tröst på Nordhus men hamnade sedan inför lite shopping också. 

Me and mom were just supposed to see Tröst at Vuotalo but then ended up shopping a bit too.

Först så lyckades jag köpa lite godis och en bok om vin. Dessa före själva föreställningen faktiskt, men efteråt blev det lite andra bullar när vi steg in i en skobutik. Ni minns säkert att jag lyckades tappa bort ett par skor för inte så längesen, så jag har verkligen varit i behov av nya skor. Nå, nu har jag två par.

Ja, ett par tjocka strumpbyxor från Tiger blev det också.

First I bought some candy and a book about wine. These before the monolog actually, but afterwards we really got started when we stepped inside a shoestore. You probably remember how I lost a pair of shoes not too long ago, so I needed a new pair. Well now I have too pairs. 

Yes and a pair of thick stockings from Tiger too.


Första paret är ett par verkliga vinterskor, typ. Tro mig när jag säger att jag tänkte dö lite när jag kände på pälsen. Så otroligt mjuk! Jättesköna på och kommer nog bra till användning i höst/vinter.

The first pair are a real wintershoe, kinda. Believe me when I say that I almost died when I felt the fur. So soft! Really nice on and will be used a lot this autumn/winter. 

Jag har aldrig haft ett par stövlar med högt skaft, men nu har jag det och jag är kär i dem! Dessa var verkligen första paret jag provade i butiken och första paret som var det jag skulle definitivt köpa. Jag älskar detaljerna och den mjuka insidan. Att sätta foten i dessa var som att stiga på moln!

I have never had a pair of boots that come up this high before, but now I do and I love them! These were the first pair I tried on in the store and the first that I had to get. I love the details and the soft inside. To put your feet in these were like stepping on a cloud!

Och bästa var ju att båda skorna ihop bara blev 48 euro ihop! Så jag tyckte att det var okej att köpa båda! 

And the best part is that both shoes together only cost 48 euros! So I thought it was okay to buy them both!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...