Friday, November 22, 2013

FINGERS CROSSED

Nu är det lite nervöst måste jag medge. Om några timmar finns det möjligheten att mitt liv blir smått annorlunda och det är lite spännande faktiskt. Ja, jag skall ju alltså på jobbintervju och jag hoppas såklart på att få jobbet, men det är absolut inte hela världen om jag inte får jobbet. Jag försöker att inte bygga upp mitt hopp för mycket ser ni. Jag vill verkligen inte bli helt besviken.

Men ni får verkligen hålla tummarna!

Now I am a bit nervous to be honest. In a few hours there is the possibility that my life is changed and it's a bit exciting. Yes, I am going to a jobinterview and I of course hope to get the job, but it isn't the whole world if I don't. I am trying to not get my hopes up too much. I don't wanna be disappointed. 

But you are more then welcome to keep your fingers crossed!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...