Sunday, November 10, 2013

FATHER'S DAY

Farsdag. Den brukar vi fira med att åka till pappa och äta. Han lagar soppa åt oss och vi sitter och njuter av den en stund. Det här året köpte jag lite choklad åt honom eftersom jag helt lyckats glömma bort hela grejen, men han blev glad ändå.

Fathers Day. We celebrate it by going to Dad's place to eat. He makes soup for us and we enjoy it för a while. This year I bought him some chocolate because I had totally forgotten the whole thing, but he got happy anyways.

Det här året blev det siskonkorvsoppa. Jag skall inte ens upprepa vad min mamma sa att korven likna till för det är inte barnvänligt. Men jag kan säga att det kändes lite konstigt att äta efter det. Ja-a vår familj har nog en speciell humor.

This year he made sausagesoup I am not even gonna say what my mom said the sausages look like because it is not for kids ears. But I can tell you that it felt a bit weird to eat after it. Yes, our family has a weird sense of humor.

Pappas fina magnet som jag köpte åt honom en gång jag och mamma var på kryssning till Tallinn. Det står: Pappa - fjärrkontrollens kung. Helt perfekt.

Dessutom fick jag för första gången se rummet där jag och Lillebror sover efter Pappas idé. Haha, nå, pappa bestämde att min säng fick försvinna nu, så jag har ingen säng längre där. Fast jag är där väldigt sällan så det är helt okej. Men det känns konstigt ändå.

My dads cool magnet that I bought him one time me and mom were on a cruise to Tallinn. The text says: Dad - the king of the remote

I also got to see the room me and Brother sleep in for the first time after Dad's great idea. Haha, well, dad decided that my bed had to go, so I have no bed there anymore. Well I am not there very often so it is okay. But it does feel a bit weird.

Glad farsdag åt alla pappor! 

Happy Fathers Day to all you dad's out there!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...