Tuesday, November 26, 2013

All the energy I don't have

 God morgon kära ni! Idag steg jag upp klockan 7 för att få veta att jag skulle ha kunnat sova åtminstone en timme till, så nu känns det inte så jätte roligt. Helst skulle jag såklart sova ännu mera, men eftersom jag måste ta mig till Hartwall arenan om en stund så kan jag inte. Och det här är verkligen ett måste.

Som ni förstår så är jag fortfarande vid liv trots att jag tagit ett litet steg tillbaka från bloggen igen. Det händer alltid nu och då och jag tänker inte stressa över det just nu. Jag har en del roligt planerat åt er i December så det känns okej att ta det lugnt nu före det.

Good morning everyone! Today I woke up at 7 just to find out that I could have slept for at least another hour, so it doesn't feel good at all right now. Okay I would have loved to sleep even more, but since I have to take myself to Hartwall arena in a while I really can't. And it really is a have to. 

As you see I am still alive even thought I have taken a little step back from the blog again. It happens now and then and I am not gonna stress over it right now. I have something fun planned for you in December so it feels okay to take it easy before it. 


Haha, jag ser verkligen halvdöd ut på bilden. Jätte jätte trött är jag verkligen. Och motivationen och viljan att gå någonstans är ungefär noll. Till och med att skriva det här tar alla krafter ur mig, men jag kände att jag måste ge er något litet livstecken ändå.

Jag hoppas att ni alla har det bra! 

Haha, I really look dead in the picture. I am really really tired. And the motivation and will to go anywhere is pretty much zero. Even writing this is taking all of my strength, but I felt that I had to give you something.

I hope that you are all well!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...