Monday, November 4, 2013

9.10.2013 - The day my heart stopped for a second


En fin onsdag för alldeles för längesen lyckades jag få ihop några vänner till Amarillo. Ni känner såklart igen Leo och Stella. De var hungriga så vi började kvällen med lite mat, eller egentligen började de kvällen med mat. Jag satt bara som sällskap.

En stund senare fick jag en hjärtattack när R joinade gänget. Plötsligt stod han bredvid mig vid bordet och jag hoppade minst 3 meter upp i luften. Det var riktigt hemskt kan jag berätta åt er. Shit, alltså. Jag är lite underlig ibland. Eller sen är jag bara sjukligt rädd för R egentligen. Haha.

One wonderful Wednesday a while back I succeeded in getting some friends to Amarillo. You all know Stella and Leo. They were hungry so we started the evening with some food, or they did. I just sat as company. 

A while later I got a heart attack when R joined the gang. Suddenly he stood there beside me by the table and I jumped like 3 meters up in the air. It was pretty horrible I can tell. Shit. I am just weird sometimes. Or than I am just really really scared of R. Haha. 


Emma joinade oss även lite senare och tillslut så var det bara jag, R och Emma på plats. Men vi hade roligt ändå. Pratade skit och drack och dansade lite. Inte alls illa kan jag säga åt er. 

Emma also joined us a little later and in the end it was just me, R and Emma there. But we still had a lot of fun. Talked crap and drank and danced a bit. Not bad at all.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...