Sunday, October 13, 2013

Winter is coming and knits are a must


Nu när jag bestämt mig för att spara pengar så hittar jag såklart en massa som skulle sitta så fint i mitt klädskåp. Som till exempel dessa underbaringar från Hunkydory. Det kliar nog verkligen i mina fingrar!

Jag älskar den djuba burgundy färgen på Essential Japan Knit och det att man kan ändra på utseendet genom att lägga fast den på olika sätt med hjälp av nålen. Madison Knit älskar jag för att den är lång och ser väldigt skön ut, men också för att jag har en stor kärlek för dragkedjor, speciellt såna som är snett på plagget. Jag skulle säkert kunna ha den som en klänning med bara ett par tjocka strumpbyxor under.

Alla behöver ju åtminstone en svart klänning i sitt klädskåp. Det är ju bara så och för det tycker jag att Neo Dress passar perfekt!

Och man kan ju aldrig ha för många bälten enligt mig så Plate DoubleSkinny skulle gärna få flytta in också.

Now that I have decided to save money I of course find a lot of stuff that would sit great in my wardrobe. Like these wonderful pieces from Hunkydory. It is really making me want to buy. 

I love the deep burgundy color on the Essential Japan Knit and the fact that you can change the appearance by changing the place of the needle. Madison Knit is love because of its length and because it looks really comfortable, but also because I have a thing for zippers especially when they are a bit different. I could probably have that as a dress with a pair of thick stockings. 

Everyone needs at least one black dress in their wardrobe. That's just how it is and for that I think Neo Dress is perfect!

And you can't have too many belts in my opinion so Plate DoubleSkinny would be very welcome too.
 

(sponsored post)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...