Tuesday, October 29, 2013

Where did this year go??


Det är tisdag och klockan är 20:20. Jag sitter och funderar på allt och inget medan Lillebror dammsuger bakom dörren. Kollar igenom lite gamla bilder som finns i bloggen och funderar lite till.

It is tuesday and it is 8:20 pm. I am sitting here thinking about nothing and everything while Little Brother is vacuuming on the other side of the door. Checking some old pictures that are in this blog and thinking a bit more.


Både på skrivandet och bloggskrivandet. Eftersom NaNoWriMo börjar om några dagar så kan jag ju inte ignorera det att jag snart borde få ur mig 50 000 ord på en månad. Och dessa ord måste höra ihop på något sätt. Och bloggskrivandet är såklart på sidan om allt det. Bloggskrivandet tar också tid. Hur jag skall hinna med allt, eller ens orka med allt, har jag ingen aning.

Both about writing and blogwriting. Since NaNoWriMo is starting in a few days I can't ignore the fact that I should get 50 000 words written in a month. And these words should somehow go together. And blogwriting on the side of it all. Writing a blog takes time too. How am I supposed to have time, or even the energy for everything, I have no idea. 


Dessutom så kan jag ju inte glömma att jag måste jobba också, och ha ett socialt liv. Födelsedagsfester att gå på och vänner att se. Det får jag ju inte glömma. Har jag tid för allt? Kommer jag att gå sönder?

I also can't forget that I have to work too and hav a social life. Birthdayparties to go to and friends to see. I can't forget that. Do I have time for everything? Am I gonna break?


November knackar på dörren och det känns helt otroligt. Vart försvann det här året? Hur kan det vara November redan?

Har jag gjort allt det jag ville få gjort det här året? Jo, och nej. Men jag har ju några månader kvar ännu, eller hur. Jag måste verkligen ta tag i saker nu.

November is knocking on the door and it feels crazy. Where did this year go? How can it be November already?

Have I done everything I wanted this year? Yes and no. But I still have a few months left, right. I really have to start doing stuff now.

(all pictures taken by me. All are old.)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...