Tuesday, October 8, 2013

Washing my face

Eftersom vi pratade skönhet för en stund sen tack vare Livboxen så tänkte jag att vi kan ta och fortsätta lite. Jag har använt dessa två på mitt ansikte hur länge som helst känns det som och nu under en tid har de bara stått orörda. Mest för att jag kännt att de börjar bli lite gamla och det börjar få mig lite illamående. Så det är dags att kasta bort dessa och få något nytt istället.

Since we were talking beauty a while ago thanks to Livbox I thought we could continue a bit. I have used these two on my face for forever it feels and lately they have just been sitting untouched. Mostly because I feel that they are getting a bit old and it is making me a bit sick. So it is time to throw these away and get something new.
Jag måste ta och kolla om jag skulle ha någon lite provgrej någonstans i mina hörn, men ni får gärna också tipsa om bra produkter. Jag vill gärna höra vad ni använder dagligen på era ansikten. :)

I have to see if I have some testers hidden somewhere, but you are more than welcome to tell me what you use on your face. I really wanna hear! If you guys have any good tips. :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...