Monday, October 7, 2013

Trust me, you can find me everywhere!

Jag har inte på länge gjort ett sånt här inlägg så jag tänkte att det kanske är på tiden igen. Mest eftersom ni blivit fler på sistone och alla kanske inte vet om att jag finns på en miljon andra sociala medier. 

Ni får alla gärna följa mig ifall ni känner att ni behöver mera mig i ert liv. Speciellt aktiv är jag på instagram och twitter. Och bloglovin är det bästa sättet att hålla koll på alla sina favoritbloggar!

I haven't made one of these in a while so I thought it might be time. Mostly because you guys have grown and everyone might not know that I can be found on other social media sites. 

You are more than welcome to follow me if you feel that you need more of me in your lives. I am very active on both twitter and instagram. And bloglovin is the best way to keep track of all the blogs one loves!
 

BLOGLOVIN


Follow on Bloglovin


 TWITTER


TUMBLRINSTAGRAM

Sök på emmelemzi så hittar ni nog mig :)

PINTREST

FACEBOOKLOOKBOOK

YOUTUBE


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...