Thursday, October 24, 2013

Skyrim - Lindsey Stirling & Peter Hollens


Och nu så suckar alla ni som inte kan tåla alla spel och speciellt Skyrim, eller hur? Hei, lita på mig och ge låten en chans trots att det står Skyrim. Om inte annars så för att Lindsey är bara helt fantastisk! Och jag kan inte sluta lyssna på den här låten, blandat med Crystallize som också är helt otroligt vacker!

Men jag förstår er som suckar så fort ni hör ordet Skyrim. Själv blev jag bomberad med Skyrim från alla håll under den tiden då den kom ut att det kom ut från alla hål i mig. Jag kommer aldrig glömma det 7 timmar jag spenderade framför spelet. Jag tittade inte spelade.

And now you all of you that can't stand games and specially Skyrim sigh, right? Hey, trust me and give the song a chance even though it says Skyrim. If not for anything else then for the fact that Lindsey is amazing! I can't stop listening to this song, together with Crystallize that is also so beautiful! 

But I understand you that sigh as soon as you hear the word Skyrim. I myself got bombarded with Skyrim from every corner when it came out so it was coming out of every hole in my body at the time. I am never going to forget the 7 hours i spent in front of the game. Watching, not playing.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...