Tuesday, October 15, 2013

Punavuori is not far behind

 Hej på er! Jag vet, jag har varit en otroligt tråkig bloggare på senaste tiden. Det här med att jobba passar inte alls min bloggstil, men tyvärr så är det så att jag måste jobba för att kunna leva och köpa roliga saker (eller åka till Amsterdam). Så är det bara och när jag gör det så är jag tröttare än vanligt och bloggandet lider lite.

Hello you! I know, I have been a terrible blogger lately. This working doesn't suit my blogging at all, but sadly I do have to work if I wanna live and buy things (or go to Amsterdam). That is just how it is and when I do I am more tired and the blogging kinda gets put to another place. 

 Imorgon har jag sista dagen på det här stället och jag kan bra säga att jag har trivats riktigt bra. Det är definitivt inget fel på att jobba i Rödbergen, som definitivt börjar bli en favoritdel av Helsingfors i mina ögon. Ja, Munksnäs är ännu etta, men Rödbergen är inte långt ifrån.

Tomorrow is my last day at this place and I can say that I have liked being there. There is nothing wrong with working in Punavuori, that is starting to become a favorite part of Helsinki in my eyes. Yes, Munkkiniemi is still number one, but Punavuori is not far behind.

Jag kan berätta att barnen har verkligen tyckt om mitt ljusröda hår. Det är en hit bland barn i åldern 6-8 kan jag meddela åt er. Och det är ju bara rätt det! Jag trivs sjukt bra!

I can also tell you that the kids have really liked my pink hair. It is a hit with kids in the age 6-8. And it is just right! I love it!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...