Thursday, October 17, 2013

Nail Caviar and nailpolish...I am crazy I know.

Jag lyckades inte hålla mig ifrån allting, men lyckades ändå att bara köpa några små grejer vilket ju är bättre än om jag gått all crazy.

Först så gick jag in till Bik Bok och blev tvungen att kolla igenom nagellacken och med mig fastnade en Nail Caviar burk för den var så fin att jag inte kunde motstå. På samma gång lyckades jag också få med ett stycke paket med hårband. Jag har hört bra om dessa så det skall bli kul att prova dem.

I couldn't keep myself from everything but at least I only bought a few small things, which is a lot better then if I had gone all crazy. 

First I went to Bik Bok where I had to check out the nailpolishes and with me I got Nail Caviar because it is so pretty that I couldn't resist. At the same time I also bought a pack of hair bands. I have heard good things about these and I can't wait to try them. Efter det tog jag en sväng till Gina Tricot och även där kollade jag in nagellacken. Ja, det är ju jag. Jag har kollat på det här nagellacket (143 Black multiglitter) hur länge som helst och bara älskat det mera för varje gång, så nu tog jag med det.

After that I went to Gina Tricot and also there I had to check out the nailpolishes. Yes, it is me. I have looked at this nailpolish (143 Black multiglitter) a lot of times and just loved it more each time, so now I just had to take it.

Glitret är helt otroligt vackert! Ni kan kolla in instagram videon jag filmade för att se lite mera! Kom ihåg att även följa mig på instagram. Jag hittas under emmelemzi. 

The glitter is so pretty! You can check ut the instagram video I made to see more! Remember to follow me on istagram too. You can find me under emmelemzi.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...