Saturday, October 5, 2013

My little problem

 Ni alla som läser den här bloggen vet om mitt lilla problem. Jag kan inte hålla mitt rum städigt, hur jag än försöker. Och eftersom dessa är gamla bilder så är mitt rum i samma kaos igen. Men jag tänkte att jag ändå kan visa er dessa bilder och bevisa att jag nog kan städa om jag sätter mig själv att göra det.

You all who read this blog know about my little problem. I can't keep my room clean no matter how I try. And since these are old pictures my room is back to chaos. But I thought I would show you these anyways and prove that I can clean if I really put myself to it.

 Jag tog en liten paus så jag tog mellanbilder. Jag sov en natt och fortsatte nästa dag.

I took a little break so I took a few pictures of it. I slept one night and continued the next day.

Kan även berätta att min lådhög blev mindre eftersom vi förde ner några till källaren så nu behöver jag inte längre vara rädd att någon av dem kommer ner i huvudet på mig.

Jag måste nog medge att det var nog roligt att ha städigt den lilla stunden jag lyckades ha det fint. Jag måste verkligen skärpa mig så att det inte blir såhär sen när jag har eget.

I can also tell you that my tower of boxes is a bit smaller now since we took some to the basement so now I don't have to fear that one might fall on my head. 

I have to tell you that it was nice to have a clean room for the little while I had it. I really have to work on this so that I don't do this when I have my own place.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...