Thursday, October 31, 2013

Million Dollar Lips

Största delen av dagens shopping var inte för mig utan till en födelsedagpresent så det kan jag inte visa åt er, eftersom risken att personen i fråga plötsligt ser den finns. Men ändå så lyckades jag köpa lite åt mig själv också.

Läppennan från H&M har jag nu gått och tänkt på i hur länge som helst så nu bestämde jag mig för att gå efter den. Den röda såklart (Million Dollar Lips). Jag är lite sugen på de andra färgerna också, men jag börjar med att prova denna och se vad jag tycker.

Ögonfransböjare. Den andra jag köpte för en tid sen är bara så dålig att jag får fnatt varje gång jag skall böja fransarna. Så nu tog jag mig i kragen coh skaffade en ny. Hopperligen så är den här åtminstone lite bättre. Den är ljusröd i alla fall. :)


Most of todays shopping weren't for me but for a birthdaypresent so I can't really show it to you, since there is a chance that the person in question might see it. But I did manage to buy something for myself too. 

 I have been thinking about the lip pen from H&M for a while now so I decided to let myself get it. The red one of course (Million Dollar Lips). I am a bit interested in the other colors too but I shall test this one and see if I like it.

Eyelash curler. The one I bought not too long ago is so bad that I go crazy everytime I think about curling my eyelashes. So I bought a new one. Hopefully this one is at least a bit better. It is pink. :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...