Saturday, October 19, 2013

It's almost my dream apartment

Eftersom jag kommit in i en vana att kolla oikotie alla dagar kan jag ju inte sluta göra det trots att jag just nu har skjutit upp planerna om flytt. Ja, troligen så blir det nångång i början av nästa år. Men som sagt så kolla jag fortfarande oikotie varje dag och drömmer. Igår kom jag förbi den här lägenheten och miit hjärta tog ett skutt.

Since I have looked at apartment on oikotie everyday for a while now I can't stop even thought I have put the moving off for a while. Yeah, it might happen some time in the beginning of next year. But as I said I still do look at apartments on oikotie everyday and dream. Yesterday I came across this apartment and my heart took a little jump.

picture borrowed from oikotie

Det som mitt öga verkligen fastnade för var väggen. Så otroligt fin! Den bara ger lägenheten lite extra. Jag drömmer verkligen in en sådan vägg i mitt hem, men jag får nog fortsätta drömma.

The thing that caught my eye was the wall. So beautiful! It gives the apartment something extra. I really dream of having a wall like that in my home, but yeah I just have continue dreaming.


PS. Och lägenheten ligger i Rödbergen och allt. Det gör lite ont i mitt hjärta. DS.
PS. And the apartment is in Punavuori and all. It hurts my heart. DS.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...