Sunday, October 13, 2013

It will be hard but I can do it

Imorgon skall jag jobba igen. Tre dagar. Det skall bli jätte roligt att få jobba med riktigt små barn igen. Det är en tid sen jag gjorde det. Sen känns det jätte konstigt att måste stiga upp tidigt, men det skall nog gå riktigt bra. Jag hoppas ännu på att kunna få jobb till torsdag och fredag, mest för att jag verkligen behöver pengarna om jag verkligen skall lyckas få ihop till Amsterdam resan som vi håller på och planerar. Så det är mycket jobb som gäller fram tills dess, och inget shopping. Jag vet inte hur jag skall lyckas hålla mig från att köpa en massa.

Tomorrow I have work again. Three days. It will be so much fun to get to work with small kids again. It has been a while since I did that. Then it feels weird to have to get up early, but it will go great. I still hope to get work for thursday and friday, mostly because I really need the money if I wanna have some money for the trip to Amsterdam we are planning to do. So there will be a lot of work before that and no shopping. I don't know how I will keep myself from shopping.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...