Friday, October 18, 2013

It seems that the clouds are against me


Jag skulle gå på en promenad idag men när jag vaknade såg det ut såhär utanför fönstret och jag kunde höra regnet. Visst, man kan bra gå ut fast det regnar men jag har inte riktigt kommit in i det så mycket att jag skulle lyckas göra det. Ännu. Men i alla fall steg jag upp ungefär 8:20 vilket ju är ganska bra för att vara jag när jag inte har jobb.

I was supposed to go for a walk today but when I woke up it looked like that outside and I could hear the rain. Sure, you can go out even if it is raining but I haven't gotten in to it so much that I really can. Yet. But at least I did get up at 8:20 which is pretty good for me when I don't have work. 

Det finns så mycket jag kan hitta på att göra här hemma också som behövs göras inom närmaste framtiden. Så det går ingen nöd på mig. Jag kan göra en massa blogginlägg åt er! :P

There is a lot I can do inside here at home that need to be done in the near future. So it is okay. I can make a lot of blogposts for you guys! :P

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...