Tuesday, October 22, 2013

I'm not a momblogger yet but I can talk about clothes and toys anyways!

När jag började fundera på detta inlägg så började jag direkt tänka på det att jag börjar vara i den åldern att personer i min umgängeskrets börjar få eller har redan barn. Själv har jag ju ännu också bara mina dagisbarn som jag leker med alltid nu och då. Jag är definitivt inte en expert på barn och barnleksaker, men jag vet vad jag själv troligen kommer att köpa sen när den tiden kommer. Så jag tänkte att jag skulle kunna visa en del. Vem vet när jag blir en mammabloggare!

When I started thinking about this post I started thinking about the fact that I am starting to be at the age where people around me are getting kids or already have them. I myself only have the kindergarden kids I get to play with sometimes. I am not an expert when it comes to kids or toys, but I do know what I will probably buy when that time comes. So I thought I would show you some. Who knows when I become a momblogger! 


DUPLO

Jag älskar duplo. Jag tycker att duplo är något av det bästa för barn. Jag fick på senaste jobbstället leka med duplo och bygga torn som sedan blev söndrade av småttingarna. De älskade att leka med duplon verkligen! Och för att inte glömma att det gör mindre ont att stiga på dessa som på små legon.

I love duplo.I think duplos are the best for kids. I got to play with Duplos at my last workplace and I made towers that the kids then destroyed. They really loved playing with duplos! And not to forget it hurts less to step on these then on small legos.BRIO

Brio trädleksaker är en annan storfavorit hos mig och faktiskt alla dessa så kommer jag själv ihåg från min barndom. Definitivt kommer jag att samla på mig trädleksaker sen när jag får en egen liten unge.

Brio wood toys are another favorite and all these I remember from my childhood. I will totally stock up on woodtoys when I get my kid.

Sen kan jag ju inte låta bli att ta en titt på barnkläderna också och oj jessus säger jag bara. Alltså det kommer att bli så svårt att välja den dagen då jag behöver börja köpa kläder. Det finns så mycket gulligt att det är alldeles hemskt! Jag förstår inte hur mina vänner lyckas hålla fingrarna i styr och inte köpa alla underbara kläder som de hittar!

Then I couldn't resist looking at the clothes too and oh goodness. It will be so hard to choose the day when I have to start buying clothes. There are so many cute ones that it is crazy! I can't understand how my friends can be without buying everything cute they find! 


Om någon av er blev väldigt sugen på något av det ni ser i detta inlägg så kan ni hitta allt hos Lekmer.se. Otroligt bra sida med massor med bra leksaker och kläder!

If anyone of you saw something you liked in  this post you can find it at lekmer.se. A very good site with lots and lots of toys and clothes!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...