Thursday, October 3, 2013

I'm gonna start reading again

Idag på morgonen tog jag med mig en bok och satt och läste i metron och bussen på väg till jobbet. Jag har påriktigt inte läst på jättelänge men nu tänker jag verkligen försöka börja igen för det är ju så roligt!

Spendera lite mindre tid framför datorn och lite mera tid med en bra bok. Och just nu började jag läsa på Vad optimister vet och du kan lära dig skriven av Nicolas Jacquemot. Jag är ungefär 30 sidor in i boken nu och tycker varmt om den. Lite lättläst sådär.

Today I took a book with me and sat reading on the subway and bus on my way to work. I have really not read anything in forever but now I shall try to start again because it is so much fun!

Spend a little less time in front of the computer and a bit more with a good book. And right now I am reading the one you can see in the picture. I am about 30 pages in to it and I really like it. Easy to read.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...