Friday, October 18, 2013

I can do this


Eftersom jag steg upp så otroligt tidigt idag så känner jag mig ganska trött just nu. Beror såklart också på mängden av allt jag gjort idag. Jag lyckades nästan hålla mig ifrån att köpa något och sen kom det emot en liten liten grej som jag bara blev tvungen att köpa, men mitt sparande går ändå ganska bra.

Och dessutom så kommer jag att försöka avstå och sälja lite klädesplagg under den närmaste tiden, allt detta kommer att hända på Syrrans Garderob så det lönar sig att hålla koll där. Fast jag kommer nog att nämna om det här också, så ni missar inte det. Där finns redan ute ett par svarta klackar ifall någon vill checka in dem. Men mer kommer att komma! Kanske redan imorgon, beroende lite på hur jag orkar.

Allt stöder såklart min kommande resa. Som inte är helt planerad ännu, men det blir nog superbra ändå!

Since I woke up so early today I feel pretty tired right now. It is all the stuff I have done today too. I almost kept myself from buying anything but then there was a tiny little thing that I just had to get, but my saving is going pretty well anyways. 

And I am also gonna try to part with and sell some clothes in the near future, all this is gonna happen at Syrrans Garderob so you should keep an eye on that. I will of course tell you about it all here too so you wont miss it anyways. There are already a pair of black heels up if you want to check them out. But more is on the way! Maybe already tomorrow, depending on if I have the energy. 

Everything does help me pay for the trip. That isn't completely planned yet, but it will be amazing anyways!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...