Monday, October 7, 2013

HOW ABOUT PINK

Nu lyckades jag överraska er ordentligt, va? Okej, ni som följer mig på twitter fick faktiskt höra om mina planer att färga håret, men resten av er visste ingenting. Jag höll det väldigt nära hjärta för att kunna överraska lite.

Idag klockan 10 mötte jag Milla och vi promenerade till butiken för att köpa färger. Och sen var det några timmars jobb för att komma fram till det här slutresultetet. Jag är själv supernöjd. Jag behövde lite färg i mitt liv nu till hösten och det här piggar nog otroligt bra.

Dessutom har jag aldrig förr haft ljusrött i mitt hår, så det är kul att prova nytt.

Now I surprised you good, huh? Okay, you guys who follow me on twitter heard about my plans to color my hair, but the rest of you knew nothing. I kept it close to my heart to be able to surprise you. 

Today at 10 I met Milla and we walked to the store for the colors. And then it was a couple of hours of work to get this result. I am very happy with it. I really needed some color in my life for the fall and this does give an extra boost. 

And I have never had pink in my hair, so it is fun to try out new things.


Vad tycker ni? Får det ljusröda godkänt?

What do you think? Is the pink good?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...