Thursday, October 31, 2013

GOING ALL OUT

Jeans: H&M Knit: Citymarket Necklace: Westyle

Mitt ljusröda hår är ett minne blott för en stund i alla fall. Jag kände för att satsa lite mer på min outfit idag eftersom jag faktiskt skall ut på stan lite och kanske shoppa något litet. Halsbandet är definitivt en favorit just nu, speciellt med just den här blusen. Den ger outfiten något lite extra och jag älskar det.

Ni kan inte se det men jag har till och med maskara på mig idag. Tre dagar inne får mig att gå all out. 

My pink hair is gone for a while at least. I felt like putting a bit more thought to my outfit today since I am actually going outside today and might do a bit of shopping. The necklace is a huge favorite right now, especially with that knit. It gives the outfit a bit of extra and I love it.

You can't see it but I even have mascara on me today. Three days inside makes me go all out.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...