Wednesday, October 23, 2013

29.9.2013 - The GazettE

pic taken today

Det har gått nästan en månad sen The GazettE var i det här lilla landet och jag tog mig på deras keikka på The Circus. Jag har inte på länge lyssnat aktivt på dem eller något annat japanskt band men nog var det rätt val att ändå köpa biljetten och gå. Nostalgi på hög nivå. Och det var helt otroligt roligt. Trots att jag var lite bakis efter dagen före.

It has almost been a month since The GazettE were in this little country and I went to their concert at The Circus. I haven't in a long time listened actively to them or any other japanese band but it was the right choice to buy the ticket and go. Nostalgic as hell. And it was a lot of fun. Even though I was a bit hung over from the day before.


Jag bestämde mig för att integå hemskt mycket tidigare för att jag ville ändå inte komma långt fram. Kön var ändå helt otroligt lång när jag kom dit. Det lilla lilla röda fläcken där framme är var ingången är, för er som inte vet var Circus finns.

I decided to not go a lot before to queue because I didn't want to be anywhere very near the stage. The queue was very long when I got there anyways. The little speck of red there is the entrance, to you who don't know where Circus is.Jag hängde ganska långt bak men jag såg riktigt bra ändå. Troligen till och med bättre än någon mitt i högen. Drack en otroligt dyr "stor" cola och köpte en huvtröja för otroligt mycket pengar, men har faktiskt nog använt den väldigt mycket.

I hung out pretty far back but I could see pretty well. Probably better then in the middle of the gang. I drank a really expensive "big" cola and bought a hoodie for a lot of money, but I have used it a lot too.Efter keikkan lyckades jag hitta Janna som jag inte sett på en evighet! Hon skrek till när hon fick syn på mig och det fick mig på helt otroligt bra humör. Jag har nog saknat den flickan helt massor! Hon var verkligen helt död efter allt. Blåmärken i mängder.

Sen joinade jag henne och hennes kompis i deras hotellrum där vi pratade om allt som hänt och drack några burkar. Och skrattade. Massor.

Helt klart en av de bästa dagarna.

After the gig I found Janna that I haven't seen in a very long time! She screamed when she saw me and it made me really happy. I have missed her so much! She was very dead after the gig. Lots of bruises and stuff.

I joined her and her friend in their hotelroom where we talked about everything and drank a few cans. And laughed. A lot. 

Clearly one of the best days.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...