Wednesday, September 18, 2013

Vaasankatu fleamarket finds: Other stuff

Andra delen av mina fynd kommer nu. Jag kan nog säga att jag är väldigt nöjd och glad över dessa.

The second part of my finds is here. I can tell you that I am very happy over these too.

 The Lord of the Rings Extended Edition. Alla 3 för ynka 12 euro! Ni förstår inte lyckan när jag såg dessa och fick höra priset. Nörden i mig blev överlycklig och jag måste köpa dem.

The Lord of the Rings Extended Edition. All three for only 12 euros! You can't understand the happiness when I saw these and heard the price. The nerd in me got really happy and just had to buy. 

 Sne såklart kom det fram någonting armégrönt och jag blev alldeles till mig. När vi pratade om det här med R så poängterade han det att jag inte hade något armégrönt på mig just den dagen och därför blev tvungen att köpa något i färgen. Jag skrattade. Jag har nästan alltid på mig något grönt. Den här kostade bara några euro.

And of course there had to be something armygreen and I got so happy. When we talked about this with R he pointed out that I had no armygreen on me that day and that was probably why I had to buy something in the color. I laughed. I do have something green on me almost everyday. And this one cost just a few euros.

(skrivet 11:25)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...