Tuesday, September 17, 2013

Vaasankatu fleamarket finds: Jewellery

Först tänkte jag lägga allt i ett inlägg och började skriva, men ändrade mig sedan och nu kommer detta i två inlägg. Först ut det roligaste alltså smyckena som jag fyndade. Jag älskar både två och det bästa är ju att jag bara betalade 3,50 € sammanlagt för båda.

First I thought I would put everything in one post, but the I changed my mind and it will now be in two. First out is the fun stuff, meaning the jewellery I found. I love them both and the best thing is that I only paid 3,50 for both. Guldfärgat halsband med en pil från Maison Scotch. Jag använder sällan guld egentligen men den här var bara för underbar för att lämna kvar. Och eftersom priset var det stora 0,50 så kändes det som ett måste.

A golden necklace with an arrow from Maison Scotch. I rarely use gold but this one was so cute that I just couldn't leave it. And since it cost only 0,50 it felt like a must.En underbar ring i silver med fantastiska små detaljer. Jag blev kär och eftersom jag så sällan hittar ringar som passar mina små fingrar så måste jag ju köpa den här. Trots det otroligt höga priset på 3 euro. Den är alltså äkta silver, därför det lite högre priset.

A wonderful ring in silver with lovely details. I fell in love and since I rarely find rings that fit my tiny little fingers it was a must. Even if the price was as high as 3 euros. It is real silver so that's why the price was a bit higher.


Jag är väldigt väldigt nöjd med dessa fynd och vill verkligen gå mera på loppis och se ifall jag skulle kunna hitta mera underbara grejer!

I am very happy with these finds and I really wanna start going more to fleamarkets and see if I could find more awesome stuff!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...