Tuesday, September 3, 2013

THEY REMEMBER ME

Helt kul att vakna upp idag och märka att de inte har glömt mig under sommarpausen. Jag tackar nästan alltid ja till jobb, men tyvärr måste jag idag säga nej åt dem. Jag måste börja gå tillbaka till det att jag duschar och allt det på kvällen och vaknar tidigt på morgonen så att jag är färdig att gå ifall det behövs. Jag var inte riktigt färdig för det idag. Men vad skönt det känns att de ännu kommer ihåg mig!

It was fun to wake up today and see that they haven't forgotten me over the summer. I almost always say yes to work, but today I had to say no. I need to go back to showering and all that in the evening and waking up early in the morning so that I am ready to go if I need to. I wasn't really ready for that today. But it feels really great that they still remember me!

(old picture / Gammal bild)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...